Descobrir el sol en família

El CosmoCaixa convida el públic familiar a descobrir la relació fascinant que mantenim amb la nostra estrella

Visitants a la instal·lació de realitat augmentada per a conèixer els processos interns del Sol. Foto: Fundació "La Caixa"
Visitants a la instal·lació de realitat augmentada per a conèixer els processos interns del Sol. Foto: Fundació "La Caixa"

Catorze recomana les visites guiades a l'exposició El sol. Vivint amb la nostra estrella que el CosmoCaixa ofereix al públic familiar amb infants a partir de 5 anys fins al 18 de desembre en diversos horaris (els podeu consultar aquí).

Com hem arribat a saber tantes coses del Sol? De quina manera vam aprendre a mesurar el pas del temps mitjançant en seguiment de la nostra estrella? Quina relació té la radiació solar amb la nostra salut? Com podem aprofitar aquesta font d'energia colossal? Aquesta visita guiada vol respondre aquestes preguntes i moltes altres. Les famílies descobriran la íntima relació que hi ha entre el Sol i l'ésser humà gràcies a les explicacions d'un educador, les peces museogràfiques i els mòduls interactius, i seran convidades a reflexionar sobre els temes tractats en una instal·lació audiovisual immersiva de gran format. L'objectiu? Gaudir d'una trobada pròxima i personal amb el Sol a través d'imatges espectaculars i vídeos reals de la nostra estrella obtinguts per diverses missions espacials.

Què: les visites guiades en família a l'exposició El sol. Vivint amb la nostra estrella.
On: al CosmoCaixa (carrer d’Isaac Newton. 26, Barcelona).
Quan: fins al 18 de desembre en diversos horaris.

Més informació.

Data de publicació: 21 de juny de 2022
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze