La terra que fa futures cerveses

Un espot d'Estrella Damm viatja, amb tots els sentits, a Ponent

Autor Neus Ballús


Joan Bertrand Mayoral pertany a la quarta generació d’una família que es dedica al cultiu d’ordi a Lleida. La cineasta Neus Ballús ha anat a les terres de Ponent per ensenyar-nos on i com neixen les cerveses d'Estrella Damm. I és que la qualitat dels ingredients és la màxima prioritat de la marca, i és per això que treballen directament amb agricultors locals. Des del seu naixement, fa més de 147 anys, Estrella Damm s’elabora amb la recepta original de 1876, que combina malt d’ordi, arròs i llúpol, cent per cent naturals. Us convidem a fer aquest viatge amb Damm:

Data de publicació: 01 de febrer de 2023
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze