• Catorze /
  • Butaca /
  • Més formatge que pa, el pòdcast de Xerigots

Més formatge que pa, el pòdcast de Xerigots

La periodista Anna Vallhonesta i el sommelier Ton Colet són els primers entrevistats del programa

Més formatge que pa és el nou pòdcast amb què Xerigots, que es dediquen a vendre formatges artesans d'arreu del món, parla de gastronomia amb amants del bon menjar. Conduït pels fundadors de Xerigots, Jordi Bertran i Gemma Urgell, hi passaran des de personalitats vinculades al món de la comunicació fins al de la cultura. El pòdcast, que serà mensual, tindrà diferents seccions com el Tip formatger, fet de consells, l'Entrevista, amb curiositats dels convidats i la seva relació amb el menjar, o el Challenge, que posarà a prova els assistents de forma divertida. En el primer episodi hi participen Anna Vallhonesta, periodista del programa No ho sé de RAC1, i el sommelier Ton Colet:


Xerigots va néixer l’any 2011 a Vilafranca del Penedès per promoure la cultura del formatge artesà i per facilitar l’accés al món apassionant del formatge a través del seu consum. Seleccionen formatges artesans de gran qualitat provinents de diferents punts del món tenint en compte diferents factors a l’hora d’escollir-los: la qualitat de la llet, el benestar animal, les formatgeries i el seu entorn, el territori, els mètodes d’elaboració, entre d’altres. Un cop seleccionats, els conserven, una part els afinen i augmenten les seves potencialitats i els serveixen al punt òptim de consum a restaurants, botigues i a amants del formatge. L’objectiu final és aconseguir que s’apreciïn els valors d’un producte excel·lent i capaç d’emocionar.

Data de publicació: 03 de juliol de 2024
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze