El sorteig per anar al teatre Goya amb tota la família

Rifem vint entrades per a l'espectacle "N’importe quoi", de Leandre Clown



Com sempre, la temporada el Cicle Romea i Goya en família comença amb una gran festa inaugural. Enguany serà el diumenge 26 de novembre al matí. Sortegem cinc paquets –amb quatre entrades cadascun– perquè gaudiu en família de l'obra N’importe quoi, de Leandre Clown, que s'interpretarà a les dotze del migdia al Teatre Goya. Hi podeu participar a través del post que n'hem fet a Instagram i Facebook, i també, escrivint el vostre mail al formulari que trobareu al final de la peça. El dimarts 14 de novembre n'anunciarem els guanyadors. Us expliquem què trobareu en aquesta funció, i de pas, repassem tota la programació familiar del teatre Romea (que és on fan els espectacles per a infants a partir de 5 anys) i del Teatre Goya (per als menors de 5 anys). Els guanyadors són: Maria Carme Llagostera, Teresa Roqué, Maria Rosa Muñoz, i Elena Bartomeu.
 

Teatre Goya

N’importe quoi, de Leandre Clown.
EL 26 de novembre.
És un espectacle de teatre gestual. Sense paraules. Sense límits. Sense ordre. Al carrer plouen claus, cinc pallassos truquen al timbre, la solitud s’escapa pel forat del pany, i l’humor i la poesia es creuen al llindar de la porta. Aquesta obra, guanyadora del Premi FETEN 2023 al Millor Espectacle, és una invasió d’absurda intimitat, de bogeria i de rialles, en què les portes obertes ballen.


El monstre de Colors, d'Anna Llenas.
Fins al 31 de desembre de 2023.
Un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions. “El monstre està ple de colors: groc, blau, vermell, negre, verd… Quin embolic! Amb l’ajuda de la nena aprendrem que cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.” El monstre de colors és un personatge entranyable basat en el llibre de l’Anna Llenas que provoca sentiments d’empatia en els més petits i que els permet identificar i posar nom el què senten en cada moment. Tant el llibre com l’obra de teatre són eines pensades per a facilitar l’expressió de les emocions dels més petits, i no tan petits.


Pintamúsica, de Berta Ros, Lorena lliro i Gisela Juanet.
Del 14 al 28 de gener.
Experiència sensorial artística per viure el plaer del primer despertar escènic amb el vostre infant. Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d’aquest viatge compartit a través de les estacions de l’any. Tres músics, intèrprets i cantants ens porten a crear una adaptació del quadre “Naixement del dia” de Joan Miró. Això és Pintamúsica: una aventura sensorial per escoltar, mirar, interaccionar i jugar!


Les aventures del lleó vergonyós, de Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà.
Del 4 al 25 de febrer del 2024.
El Pot Petit presenta un espectacle pels més petits! En un format íntim i reduït, acompanyareu de ben a prop al Lleó a viure les seves aventures. A l’escenari hi veureu dos titellaires cantants i un músic que us transportaran als cors i als sentiments dels personatges de la coneguda cançó El Lleó vergonyós. Us convidem a descobrir Les aventures del Lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son dificils de gestionar.


HOP! Històries d’Objectes Perduts, de Viu el Teatre.
Del 3 al 10 de març del 2024.
HOP!, un viatge als records de la infància que desperta les emocions i els sentits. A HOP!, dues persones es retroben i ens proposen compartir un viatge a través d’objectes per explorar diferents vivències on juguen les emocions, els sentits i la pròpia imaginació, la família, l’amistat, la pèrdua i la felicitat son els grans temes que expliquen les nostres petites històries. Els nostres records. La nostra infància. Espectacle nominat a millor espectacle familiar als premis Teatre Barcelona i espectacle recomanat al programa.cat


Teatre Romea


Un conte de Nadal i la Sra. Scrogge, a partir de Christmas Carol, de Charles Dickens, versionat per Andreu Banús i Juanjo Marín, i dirigit per Juanjo Marín.
Del 17 al 30 de desembre.
Un espectacle que narra la tradicional història nadalenca de Charles Dickens, en una versió teatral inoblidable. El Conte de Nadal i la Sra. Scrooge és una festa teatral plena de sorpreses on tot és possible: una senyora Scrooge terrible i entranyable, inesperades intervencions de personatges d’altres contes, esbojarrats números musicals en directe… i moltes, moltes més coses que fan d’aquesta versió de teatre del genial conte una posada en escena única i deliciosa. Aquest espectacle comptarà en cada funció amb la participació de 20 infants i joves alumnes de les escoles artístiques Ara, Lazzigags, Timbal i de la Fundació Conservatori del Liceu.


Un vestit nou per a l’emperador de La Pera Llimonera, dirigida per Pep Vila i Toni Albà.
De l'11 al 21 de gener de 2024.
Sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb els vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a  tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a  canvi d’una gran  recompensa. Aquest vestit haurà de ser diferent, únic, fantàstic, i meravellós. La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar  vestits  amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar. A vegades les històries dels contes són de mentida, però mentides que expliquen moltes veritats. 


Alícia al país dels mòbils, de Marta Buchaca i Viu el Teatre.
Del 28 de gener al 10 de març del 2024
El dia que l’Alícia fa 10 anys li regalen el seu primer mòbil, però el conill blanc l’hi roba i ella el persegueix per recuperar-lo. L’Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins a arribar al palau dels mòbils, on trobarà una reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. Amb aquest viatge, la protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri. La història que tots coneixem, però ambientada als nostres temps, on els nens conviuen amb la tecnologia a diari.


Estación Paraíso, de Joaquín Casanova i Elisa Ramos, i produïda per La Maquiné.
El 17 de març del 2024.
La vida és com un viatge amb tren on tots baixem a la mateixa estació, l’estació Paradís. En una estació de tren, una vella titellaire espera però no sap per què és allà. Els seus titelles en una maleta seran la seva única pista per esbrinar qui és i quin és el seu destí. Aquesta és la història d’amor d’una dona gran que desafia amb valentia, humor i tendresa els límits de la seva memòria per reunir-se amb l’amor de la seva vida.

Participa al sorteig i subscriu-te al nostre butlletí

 

 


 

"Tast teatral i sorteig" és una secció que fem en col·laboració amb teatres per fer arribar obres en cartellera als lectors de Catorze que tinguin ganes de participar (i, si pot ser, guanyar).

Data de publicació: 10 de novembre de 2023
Última modificació: 30 d'octubre de 2024
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze