A Catorze tornem a tenir bosses

La Setmana del Llibre en Català serà el lloc on les vendrem i on començarem a celebrar els deu anys de vida

Les noves bosses de Catorze
Foto: Catorze


A Catorze hem fet una tirada limitada de bosses: són resistents, d'una tela d'alta qualitat i amb un dibuix d'Ignasi Blanch que il·lustra la nostra manera de fer artesanal. Les podeu comprar, del 8 al 17 de setembre, a La Setmana del Llibre en Català (al Moll de la Fusta de Barcelona), a la parada de L'Altra Editorial i de Males Herbes (mòduls 15 i 16).

A més a més, el dissabte 16 de setembre a les 12.00, a l'escenari 1, farem un acte en què explicarem el nou Catorze: els nous col·laboradors que s'han afegit al projecte, la nostra filosofia i com serà aquesta casa –que és tan nostra com vostra– ara que estem a punt de celebrar els deu anys. A l'acte, moderat per Gemma Ventura, hi participaran Eva Piquer, Maria Climent, Care Santos, Andrea Jofre, Pep Puig, Marta Nadal, Pilar Codony, Maria Escalas, Sandra Freijomil i Vanessa Palomo. L'actriu Sílvia Bel recitarà poemes i també vendrem bosses. Hi esteu tots convidats.

Si doneu suport a Catorze de forma mensual, també podeu comprar les nostres bosses a través de la nostra botiga en línia, i les rebreu a casa.

Data de publicació: 09 de setembre de 2023
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze