Els plats nadalencs dels xefs
21 persones reconegudes del món de la gastronomia participaran al GastroNadal
Quins són els plats nadalencs estrella de Fermí Puig, Joan i Jordi Roca, Montserrat Fontané o Ada Parellada? Aquest dissabte 12 de desembre, des del matí fins al vespre, 21 xefs cuinaran propostes que recomanen per aquestes festes. I ho faran a la primera edició del #GastroNadal2020, un esdeveniment on-line que serà gravat des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i des de restaurants d'arreu de Catalunya.
A través del canal de Youtube de GastroEvents On-line, podrem seguir i anotar idees per veure què cuinem aquest Nadal. I si no tenim ganes de cuinar, tenint present com els restaurants s'han hagut de reorganitzar optant per l'opció del delivery, tindrem l'opció d'encarregar aquests plats a casa. A més, el reconegut sommelier Ferran Centelles ens mostrarà amb quin maridatge podem acompanyar aquests àpats.
Aquest acte, impulsat per Estrella Damm i GastroEvents, forma part de #quenosapaguinelsfogons, la iniciativa que dona suport a un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la COVID-19: l'hosteleria. Aquí teniu l'horari i els xefs que hi participaran:
9.30h, Oriol Castro, del Disfrutar ** (Barcelona).
10.00h, David Andrés, del Via Veneto* (Barcelona).
10.30h, Fermí Puig Fermí Puig (Barcelona).
11.00h, Carles Abellán La Barra (Barcelona).
11.30h, Fran López Xerta* (Barcelona).
12.00h, Carles Gaig Gaig Barcelona (Puigcerdà).
12.30h, Marc Gascons Els Tinars* (Llagostera).
13.00h, Albert Adrià Torrons Vicens (Barcelona).
13.30h, Nandu Jubany Can Jubany* (Vic).
14.00h, Pere Arpa Ca l'Arpa* (Banyoles).
14.30h, Quim Casellas Casamar* (Llafranc).
15.00h, Joan Roca, Montserrat Fontané i Jordi Roca, del Mas Marroc, el Can Roca i el Casa Cacao (Girona).
16.00h, Cesc Rovira, de la Fonda Xesc* (Gombrèn).
16.30h, Vicent Guimerà, de l'Antic Molí* (Ulldecona).
17.00h, Carles Flinch, del Cal Manel (Andorra).
17.30h, Ada Parellada, del Semproniana (Barcelona).
18.00h, Quim Márquez, del Quim de la Boqueria (Barcelona).
18.30h, Victor Quintillà, del Lluerna* (Sta. Coloma de Gramanet).
19.00h, Albert Raurich, del Dos Palillos* (Barcelona).
El vídeo del Gastropirineus de Puigcerdà:
Data de publicació:
10
de desembre
de
2020