Els plats nadalencs dels xefs

21 persones reconegudes del món de la gastronomia participaran al GastroNadal



Quins són els plats nadalencs estrella de Fermí Puig, Joan i Jordi Roca, Montserrat Fontané o Ada Parellada? Aquest dissabte 12 de desembre, des del matí fins al vespre, 21 xefs cuinaran propostes que recomanen per aquestes festes. I ho faran a la primera edició del #GastroNadal2020, un esdeveniment on-line que serà gravat des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i des de restaurants d'arreu de Catalunya. 

A través del canal de Youtube de GastroEvents On-line, podrem seguir i anotar idees per veure què cuinem aquest Nadal. I si no tenim ganes de cuinar, tenint present com els restaurants s'han hagut de reorganitzar optant per l'opció del delivery, tindrem l'opció d'encarregar aquests plats a casa. A més, el reconegut sommelier Ferran Centelles ens mostrarà amb quin maridatge podem acompanyar aquests àpats.
 
Aquest acte, impulsat per Estrella Damm i GastroEvents, forma part de #quenosapaguinelsfogons, la iniciativa que dona suport a un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la COVID-19: l'hosteleria. Aquí teniu l'horari i els xefs que hi participaran:
 
9.30h, Oriol Castro, del Disfrutar ** (Barcelona).
10.00h, David Andrés, del Via Veneto* (Barcelona). 
10.30h, Fermí Puig Fermí Puig (Barcelona). 
11.00h, Carles Abellán La Barra (Barcelona). 
11.30h, Fran López Xerta* (Barcelona). 
12.00h, Carles Gaig Gaig Barcelona (Puigcerdà). 
12.30h, Marc Gascons Els Tinars* (Llagostera). 
13.00h, Albert Adrià Torrons Vicens (Barcelona). 
13.30h, Nandu Jubany Can Jubany* (Vic). 
14.00h, Pere Arpa Ca l'Arpa* (Banyoles). 
14.30h, Quim Casellas Casamar* (Llafranc). 
15.00h, Joan Roca, Montserrat Fontané i Jordi Roca, del Mas Marroc, el Can Roca i el Casa Cacao (Girona).
16.00h, Cesc Rovira, de la Fonda Xesc* (Gombrèn). 
16.30h, Vicent Guimerà, de l'Antic Molí* (Ulldecona). 
17.00h, Carles Flinch, del Cal Manel (Andorra). 
17.30h, Ada Parellada, del Semproniana (Barcelona). 
18.00h, Quim Márquez, del Quim de la Boqueria (Barcelona). 
18.30h, Victor Quintillà, del Lluerna* (Sta. Coloma de Gramanet). 
19.00h, Albert Raurich, del Dos Palillos* (Barcelona). 


El vídeo del Gastropirineus de Puigcerdà:
Data de publicació: 10 de desembre de 2020
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze