No hi ha pas res com un còctel
que als homes faci obrir la gana.
Tant per menjar com estimar
no s'ha inventat millor tisana.
Per fer un còctel ben fet
es tiren dintre un pot
uns tros trinxat de gel
i un cúmul de licors.
Es tapa el pot després,
s'agafa amb dues mans
i arriba el dolç moment
de començar el treball.
Remena, remena, nena.
Remena, remena, nena.
No reposis ni un moment
si remenes força estona
la barreja surt més bona
i el client deixes content.
Remena, remena, nena.
Remena, remena, nena.
Remena, remena, nena.
No reposis ni un moment
si remenes força estona
la barreja surt més bona
i el client deixes content.
Remena, remena, nena.
Una noia han llogat
a casa cert marquès
que sap fer molts guisats
més no sap fer còctels.
Però diu el veïnat
que l'amo és complacent
i a la noia engrescat
ensenya tot dient.
Remena, remena, nena.
Remena, remena, nena.
No reposis ni un moment
si remenes força estona
la barreja surt més bona
i el client deixes content.
Remena, remena, nena.
Remena, remena, nena.
Remena, remena, nena.
No reposis ni un moment
si remenes força estona
la barreja surt més bona
i el client deixes content.
Remena, remena, nena.
Foto: Juan Miguel Morales